Beställning av laddbox(ar)

När vi har tagit emot din beställning kommer vi skicka en beställningsbekräftelse till den mejladress du har angivit nedan i formulär samt till slutkundens mejladress. Vill du ändra uppgifter, reklamera din beställning eller har frågor, kontakta oss på info@wani.se eller telefon 019-611 85 32 helgfri vardag. Vi kontaktar slutkunden för att bestämma leveransdatum och andra detaljer.

1 Step 1

Installationsuppgifter

Grönt rot-avdrag

Om du är berättigad till skattereduktion för grön teknik, fyll i ditt personnummer och din fastighetsbeteckning nedanför: (Om du saknar dessa uppgifter nu så vänligen maila dessa uppgifterna till oss genom att svara på beställningsbekräftelsen som skickas till dig.)

Laddbox(ar)

Önskas fler varianter av laddbox(ar)?

Beställare hos återförsäljare

Jag bekräftar att slutkunden har informerats (i enlighet med GDPR) om att slutkundens personuppgifter överförs till och kommer behandlas av Wani EL som självständig personuppgiftsansvarig enligt nedan. Jag är även införstådd i att Wani EL kommer behandla mina personuppgifter som jag lämnat i formuläret och att mina kontaktuppgifter även lämnas ut till slutkunden som beställt Laddboxen.
Jag bekräftar att jag har behörighet och befogenhet att ingå detta avtal och att jag har läst och godkänner nedanstående villkor för beställning av Laddboxpaket. Jag förstår att beställningen innebär att företaget kommer faktureras kostnaden för Laddboxpaketet enligt vid var till gällande prislista och villkoren nedan*
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

**Laddboxarna installeras med standardinstallation.

  • Upp till 10 m kabeldragning mellan elcentral och plats för laddbox.
  • Två hål/genomföringar i trä/ gips/ lättbetong/ leca/ tegel.
  • Dokumentation och genomgång på plats.
  • Framkörning upp till 30 km.
  • 3 års produkt- & installationsgaranti

Möjlighet för tilläggsarbeten finns och sker enligt överenskommelse med installatören.

50% skattereduktion för grön teknik

50% skattereduktion för grön teknik
Från och med 1 januari 2021 kan du som skaffar laddbox hemma få grönt rot-avdrag på 50% av kostnaden för arbete och material.

Ladda Hemma S (DF710445) & (DF710444)

En liten och smidig laddbox som finns i två utföranden: 1. Fast monterad typ 2-kabel. (för enkel anslutning till bilen) 2. Uttag för typ 2 kabel (För flexibel anslutning med medtagen kabel) Båda boxarna är 1-fas 16A men kan anpassas till fastighetens förutsättningar, max 32A 7,4 kW

Ladda Hemma L (DF710436) & (DF710453)

En liten, smidig och kraftfull laddbox som finns i två utföranden: 1. Fast monterad typ 2-kabel. (för enkel anslutning till bilen) 2. Uttag för typ 2 kabel (För flexibel anslutning med medtagen kabel). Båda boxarna är 3-fas 16A (11kW) men kan enkelt dämpas av installatören för att anpassas till just Din fastighets förutsättningar.

Ladda Hemma XL (DF709446)

En kraftfull laddbox med två stycken typ 2 uttag som kan ladda med 2×3,7kW upp till max 2×7,4 kW. Kan anslutas via 1 eller 2-fas och denna box kan enkelt dämpas av installatören för att anpassas till just Din fastighets förutsättningar. Rekommenderad strömförsörjning är 32 – 64 A.

Ladda Hemma XXL (DF708533)

En kraftfull laddbox med två stycken typ 2 uttag som kan ladda med 2x11kW upp till max 1×22 kW. Anslutas via 3-fas och denna box kan enkelt dämpas av installatören för att anpassas till just Din fastighets förutsättningar. Rekommenderad strömförsörjning är 32 – 64 A.

eRange® IQ | uttag (710490) & (710477)

eRange IQ har inbyggd fulldynamisk lastbalansering som ger dig snabbast möjliga laddning genom att utnyttja fastighetens strömkapacitet optimalt. Det innebär att du kan ladda på full effekt på natten när övrig förbrukning är låg. Det är dessutom ofta också då som strömpriset är som lägst.

eRange® IQ | fast kabel (712763) & (712431)

eRange IQ har inbyggd fulldynamisk lastbalansering som ger dig snabbast möjliga laddning genom att utnyttja fastighetens strömkapacitet optimalt. Det innebär att du kan ladda på full effekt på natten när övrig förbrukning är låg. Det är dessutom ofta också då som strömpriset är som lägst.

Din elektriker

Kontakta oss

info@wani.se

019 – 611 85 32

Besök oss

Wani El AB
Nastagatan 10 C
702 27 Örebro

© Copyright 2018 Wani EL AB
Hemsida av Seorush AB